Turist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar aylarca uğraşıp ancak minik ilerlemeler kaydedince ben de sitede ağırlıklı olarak yer alan ürünlere odaklanmanın doğru olacağını düşündüm. "kitap" kelimesine odaklandım. Ve ürün'e değil, kategori sayfasına link almaya başladık. Sizce doğru yolda mıyım? Değerli fikir, düşünce ve yorumlarınızla bana ışık tutmanızı rica ediyorum.

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.

Hocam detaylı ve aydınlatıcı yorumun için müteşekkirim. Dediklerin doğru, fakat bu sitenin böyle büyük bütçesi yok. Ben tek başıma da bunun altından kalkamam. Benim yapabileceğim "kestirme çözüm önerilerini" rica ediyorum.

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Aynı sorundan muzdaribiz demek ki.

500 kalem ürünü ilk sayfaya çıkarmak! Yıllarını alması problemini müşteri zaten kabul etmez diye düşünüyorum. Hadi ikna ettik diyelim. Hocam nasıl yapıcam 500 ürün, 1000 ürünü ilk sayfaya nasıl çıkarabilirim ki?!!

Hocam öncelikle değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Keşfini ve tecrübeni samimiyetle paylaşmışsın minnettarım.
Aylarca uğraşıp ancak minik ilerlemeler kaydedince ben de sitede ağırlıklı olarak yer alan ürünlere odaklanmanın doğru olacağını düşündüm. Senin "tarif" kelimesine odaklanman gibi "kitap" kelimesine odaklandım. Yazdıklarından nihayet doğru yolu bulduğum sonucuna ulaşmam yanlış olmaz sanırım

Hocam aynı merakı ben de etmekteyim
Yola çıktık sonumuz hayrolsun.

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.
Hocam dış seo için bahsettiğin yazıları özgün yazacağız. Fakat içeriği, şekli-şemali nasıl olmalı, neye, nasıl odaklanmalı yazılar tavsiyelerini rica ediyorum.

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Önerin güzel bir teknik, uygulayacağım...

Hocam tavsiyen için teşekkürler. Ama malumun, ekmek parası
Bütün müşteriler acelecidir. Fakat iş zor, ayırdıkları para az olunca mecburen sabırlı olacak diye düşünüyorum ve onlara da bunu söylüyorum.

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Hocam senin tavsiye ettiğin gibi sitede ağırlıklı olan ürünlerden başlayarak ürün bazlı seo çalışması yapmaya başladık. Bize de en makul sonuç bu göründü.

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Hocam çok isabetli yorumlamışsın, tam bu dediğin başımıza geldi Ürünler satılınca sayfası kaldırıldı, linkler boşa düştü! Ve dediğin gibi ürün'e değil, kategori sayfasına link almaya başladık.

İsabetli önerilerinin devamını rica ediyorum

Hocam detaylı ve değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Dediklerine katılmak aklın gereği doğrudur. Aynı tecrübeleri ben de yaşıyorum hocam Allah bize sabır versin

Yazdığın hatalardan alt yapı sorunu (bilhassa tercüme sorunları) ve ssl sorunu bu sitede henüz halledilemedi. Zaman içinde çözülecek diyorlar.
Siteyi inceleyip değerli fikirlerini paylaşmanı rica ediyorum.
Eski ürünün linkini yeni ürün sayfasına 301 ile yönlendirdin değil mi hocam