-Adwordsdd kişisel bakım ve bitkisel ürün satışı yapıyoruz. Ancak tahmin ettiğiniz gibi yaprak site modunda değil, tüm Google politikalarını yakından takip edip tamamen politikalara uygun siteler yapıyoruz ancak Mart ayından beri Google inanılmaz saçmaladı saçma sapan nedenlerden dolayı hesaplarımız askıya alınıyor.
Daha önce hesapların askıya alınmasıyla alakalı bağlantı algılaması imkansız çünkü her seferinde yaptığımız değişiklikler;
1-Domain değişikliği.
2-Site tema, tasarım, konsept değişikliği. (Hatta farklı yazılımcılarla çalışıldı.)
3-Daha önce adwordste kullanılmamış kredi kartı.
4-Giriş yaptığımız bilgisayar ve konum. (Her seferinde yeni bir bilgisayardan giriyorum reklamı.)
-En son askıya alınma nedenine gelecek olursak, taklit ürünler hatta sadece tek bir tekstil ürünü girdim, yıllardır farklı bir sektörde harcayan Adwords hesabımın içine kurdum yine askı ve alakasız bir askı. Ücretli destek verebilecek arkadaşların acil dönüş yapmasını rica ediyorum.
Hiç bir şekilde ara panel kullanmamak birinci şartımız ,aylık sabit ücret veya harcama üzerinden komisyon ile çalışabiliriz.
İletişim mail :
fahrisancakli@gmail.com