ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konuyu ben anlatamadım sanırım bu şeyi kendi aramızda yapacağız yani ortak sunucu aldığımız kişiler ile 50 kişi aldıysak sadece 50 kişi kullanıp izleye bilecek herşeyi. Genel açık şekilde de yapmayı planaldım düşündüm herşeyin mantığı hazır tek eksiğim android yazılım

Hocam ozaman biraz daha açık konuşayım. Net tarih veremem lakin sanırım 3-4 yıl diyim kaba taslak ozamana kadar çok kitap okur araştırır dediğin gibi eğitim vs olsun izler yapan birisi idim işte ne bileyim herşeyi değerlendirir dalar projelendirirdim falan filan. Ama 3-4 yıldı yada daha kısa süredir ben hayattan zevk alan birisi değilim hiç bir şekilde en son aldığım 3boyutlu modelleme 3dmax eğitimi siapriş veridm videolu anlatımlı android uygulama için kitap almıştım sanırım java vs artık bunları okurken yada oturup yaparken sıkılıyorum zevk vermiyor bana yabancı dil konusunda ingilizcem iyiydi lakin çuk uzun süredir ingilizce konuşmadığım için sıkıntı yaşıyorum imvu mu ne vardı 3d sanal sohbet yeri orada baya bir ilerletmiştim lise yıllarım da orayada en son 2007 de mi ne giridm açıkçası 2007 yılından beri ingilizce konuşmadım hiç konuşacak kimse olmadı kendim değerlendirmedim vs derken birşey kalmadı ingilizce namına diye biliriz ingilizce gerekiyor sarayım dedim tekrardan sıkıldım rusca çokgerekiyor bana artık ruscaya sarayım dedim sanırım 1-2 saat çalışa bildim sonra sıkıldım kaldı öle öğrenmek istemiyormuyum istiyorum lakin aşırı decerece bunalıp soğuyorum kalıyor öle bir x sitesi açıyorum heves ediyorum diyim açıp herşeyini ayarlayıp tema vs masrafı yapıyorum sonra bir bakıyorsun ben soğumuşum 1 günde ilgilenmeyi bırakmışım durduk yere bile içim sıkılıyor oyun oynarken film dizi vs izlerken dahi bir anda öle boş boş duruyorum ksıacası bu durumda olduğum için enazından zevk aldığım birşeylerle uğraşmak istedim olan bu yani. ksıacası Diğer türlü bol bol kitap okuyup boşluk ayarlaya bilirisem sabit günler kurslara giderdim yerigeldiğin de eğlenirdim vs vs kendimi gerektiği kadar geliştirir birçok konuda bilgi sahibide olurudm işte artık neden se öle olmuyor olamıyorum. umarım derdimi anlata bilmişimdir.

kendinizde bunu yapabilirsiniz google fotoğraflar servisine sadece kendiniz izlemek şartı ile sınırsız film yükleyebilirsiniz, kendi arşiviniz olmuş olur