ByFataLTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Şu an bir firmada VDS sunucum mevcut. Hizmet kalitesinden oldukça memnunum gerek destek olsun gerek fiyat olsun gerekse de sunucudan. Lakin plesk panel beni öldürüyor, trial versiyon kullanıyorum. Plesk üzerinde bir işim olduğunda ödüm kopuyor Plesk ile uğraşacağım diye. İyice sıkıldım artık bu pleskin hantallığından o nedenle hostinge geçiş yapmak istiyorum. Ayrıca günlük 300-500 arasında trafiğim var bu sunucu bana çok fazla geliyor, fazla masrafa girmiş oluyorum anlayacağınız. O nedenle en uygun yol hostinge geçiş yapmak görünüyor.

Xenforonun kendi yayınlamış olduğu sistem gereksinimleri dosyasını yükledim. Link aşağıda.
http://yandeks.pw/xenforo_requirements.php

Linkte bahsedilen sistem gereksinimlerini karşılayan firmalar yorum yaparsa sevinirim. Türkiye lokasyon istiyorum.
scout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
guzel.net.tr mi? XenForo kullandınız mı o firmada? Bir çok müşterim sırf XenForo'nun stabil çalışmaması sebebiyle terketti o firmayı. Bilmeden, anlamadan yorum yapmayın lütfen. Arkadaşı da yanlış yönlendirmeyin.
Merhaba
  • Your server has disabled a core PHP function exec via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
  • Your server has disabled a core PHP function escapeshellarg via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
  • Your server has disabled a core PHP function proc_open via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
  • Your server has disabled a core PHP function popen via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
  • XenForo also requires MySQL 5.5 or newer. Please manually check that you meet this requirement.
Yani diyorki bu fonksiyonların aktifı olduğundan emin olun.
Ayrıca en az mysql 5.5 ve üzeri olduğundan emin olun.

Demek istediğim bunları çoğu firma karşılayabilir. scout ben güzel.net.tr den kimseyi tanımıyorum ama çok iyi bir firma olduğunu biliyorum. Burda firmadan ziyade host sahiplerinin önce xenforoya uyumlu host seçmeleri konu sahibinin yaptığı gibi. Tabiki firmalarında artık xenforo ya uyumlu hostlar tedarik etmeleri gerek, çünkü insanlar gün geçtikçe xenforo forumu kurmaya yada taşımaya başlayacaklar.

Edit: https://yadi.sk/d/ROwxFJul_wP9LA
burdaki php dosyasını hosta atıp hangi gereksinimleri karşılayıp, karşılamadığına bakabilir. Host firmanızı uyarabilirsiniz. (Alıntıdır)