emreires adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OyunCevheri ile tanışmamız 1 yıl öncesine dayanıyor. CS.CENTER isminde ki CS:GO oyunun topluluk sunucuları satışını gerçekleştirdikleri firmaya işe girme isteğimi belirttim. Türkiye'de de CS:GO sunucularına eklenti (plugin) yapan çok az sayıda insan var. Eklenti yapmayı da bildiğim için kolayca işe girdim. Daha sonra firmanın sahibi olan arkadaş (@menesakdeniz ile bu eklentiler hakkında konuşmaya başladık ve bir proje geliştirebileceğimizi söyledi. CS:GO topluluk sunucu satışına ek olarak bir site açıp sadece oyunun eklentilerini satabileceğimizi ve bunu otomasyon halinde yazıp %60'ını gelen ücretin benim alacağımı iletti. Eklentileri ben kodluyordum, siteye ürünü girip satışa yayımlıyordum. Projenin adresi: CSGOPLUGIN.CENTER

Bugüne kadar CSGOPLUGIN.CENTER'den 1TL bile kazanamadım ve gelen giden ödemeyi göreceğim bir panel yapmasını istediğim de yapacağını söyleyip geçiştirmeye başladı. Daha sonra bu firmanın sahibinden bir hosting aldım. Aramızda belli problemler oluştu ve beni işten çıkardı. Fakat CSGOPLUGIN.CENTER'da ki pluginlerimi yayından kaldır dediğim de zaten satılmıyor şeklinde cevaplar vermeye başladı... Ama bana satılıp satılmadığını kanıtlamaya tenezzül bile etmedi. Daha sonra beni bir çok yerden engelleyerek iletişimini kesti.

Şimdi siz kendinizi benim yerime koyun; kodladığınız bir çok yazılımı satacağınız bir platform açıyorsunuz. Ortak olduğunuz şahıs sizin üzerinizden, sizin sayenizde parasını kazanırken siz alın teri döktüğünüz şeyler üzerinde 1TL hak iddia edemiyorsunuz.

Ben 10-15TL'sinde değilim bu işin çok şükür gelir elde ettiğim bir çok kapı var. Fakat bu yapılan ************ sindiremiyorum... Yani işten çıkardıysan beni, oradan benim eklediğim tüm eklentileri sil. Neden hala benim ürünümü satıyorsun? Firma sahibine ulaşmaya çalışınca da, "hiç satamıyorum, en azından alan adı & hosting parası çıksın kapatırım" şeklinde yanıtlar veriyor. Fakat bana satılıp satılmadığıyla ilgili kanıt dahi paylaşmıyor. Ve satıldığına %100 eminim... Alan adı hostingi biz ödeyelim diyorum engel yiyorum

Arkadaşlar size diyeceğim şu ki, başında OYUNCEVHERİ olan hiçbir firmadan veya şahıstan ALIŞVERİŞ yapmayınız. Tamamen para odaklı çalışarak insanların yaptığı emeği bile hiçe sayan birisidir bu arkadaş.

CSGOPLUGIN.CENTER'da ki pluginleride çok yakında tamamını ücretsiz olarak piyasaya süreceğim bu şekilde giderse.

OYUNCEVHERİ firmasının da ciğerini görmüş oldum, okuduğunuz için teşekkürler

https://www.r10.net/hosting-sikayetl...kurallari.html
Alıntı
4) Kanıtsız ve karalama amaçlı açılmış şikayet konularında firmanın isim değerine zarar verildiği için konuyu açan üye 7 (yedi) gün forumdan uzaklaştırılır, tekrarında bu ceza süresiz olacaktır.
Konu : OyunCevheri Hakkında (CS.CENTER,TS3.CENTER,VPS.CENTER)
İçerik : Csgoplugin.center

Hadi csgoplugin.center in, cs.center ile alakası olduğunu sayalım, ts3.center ve vps.center la alakası nedir ? Konu tamamen firmanın ismini karalama amaçlı açılmış bir konu.
Yetkililerin gerekeni yapmasını ve konunun kilitlenmesini talep ediyorum.