Merhaba Arkadaşlar,

Bir süredir forumda çok aktif olmamakla birlikte, wordpress ve tema satışları benim için öncelik olmaktan çıkmış vaziyette, tabi ki kimseyi mağdur etmeden satışları arkadaşlarım yönetmekte. Belki yakın zamanlarda bir devir işlemi de olabilir. Hayırlısı

Bir süre önce kamudaki 9 yıllık işimden ayrıldım ve risk alarak bilmediğim bir sektöre giriş yaptım, kitap, dergi ve katalog basımı yapan bir matbaaya ortak oldum. Şimdilerde ise yayıncılık ile ilgili çalışmalar yürütmeyim, nedir bu çalışmalar, bir kaç yayınevi devir aldık kitapların yayın hakları ile, 1-2 yayınevi ile ortaklık kurduk ve yeni bir yayınevi kurduk, bununla beraber e-ticaret düşünülerek premium bir domain aldık, fidanımızı ekip ilerde meyvalarını yemek için hızlı ilerlemek yerine temeli sağlam atıp yavaş ilerlemeyi tercih ettik.

İnternetteki ilk çalışmamız bir kitap tanıtım, yorum ve öneri sitesi açıldı, sizlerde okuduğunuz kitapların incelemesini yapabilir, kitap hakkında yorum yapabilirsiniz.

Destek olan arkadaşlara kitap hediye edebiliriz, en çok ilgi gören konu sahibine sinema bileti verebiliriz (haftalık/ aylık olarak),

Bizlere destek olmak isteyen, r10 daki kitap okurlarını aramızda görmekten mutlu oluruz.