Ben daha ilginç bir noktaya değinmek istiyorum. EG Görüntülenebilir oranı o kadar çok düşük geldi ki gözüme bunun nasıl bu seviyede olduğunu aşırı derecede merak ettim. 4000 sayfa görüntülemesine 4000 reklam gösterimi gibi bir istatistik var günlük. Sayfa başı 1 adet mi reklamınız var ? O 1 adet reklam öyle bir konumda ki her 100 kişiden 4'ü es geçmeden tıklıyor. Benim şahsi görüşüm bu istatistikler ilginç. Ziyaretçiler mobilden mi yoksa masaüstünden mi tıklıyorlar ? Sektör falan umrumda değil hocam ama rica ediyorum tema nedir özelden bana ilet.

Benim istatistiklerim bunlar mesela, Türkçe ve yabancı karışık siteler 3-4 adetten aldığım istatistik bu.

Benim bildiğim 4000 sayfa görüntülemesine 4000 gösterim var ise sayfada 1 adet reklam olması lazım. İyi de sayfada 1 adet reklam olursa EG Görüntülenebilir oranı o kadar düşük olamaz ki olsa bile en altta footer üzerinde biryerde tek reklam olması gerekir ? Ben eski meski değilim anlamam bu işten, kendi gözlemlerime göre konuşuyorum bunun açıklaması ne olabilir ? TBM yüksekliği ile bu durumun bir ilgisi olabilir diye düşünmeye başladım senin istatistiklerden sonra. Aydınlatabilirseniz sevinirim.