Peygamber efendimizin cübbesin de uyuyan kedi rahatsız olmasın diye cübbesini kesip kalkan bir peygamberin ümmetiyiz bu video daki ******** de kendine müslümanım der.Elindeki baston değil sırf ona vurmak için taşıyor elinde içi alçıyla doldurulmuş hafif bir şey değil yani. Hele video da ısabet ettirse köpek ciddi zarar alırdı.

1 ....
2 ....
3 ....

kaç defa konuştum yapma etme eyleme vurma. Köpek sokak köpeği dükkanın önünden geçerken kemikleri sayılıyordu su verdim yemek verdim o gün bugün gitmedi kaldı. 5-6 aylık bir yavru. Ben bakıyorum dükkanın önünde bir tek bu şerefsize havlıyor çünkü eziyet görmüş bu şerefsizden. Bugün kamera takarken yine aynısını yaptı öldürcektim dayım girdi araya bırakmadı yaşlı başlı adam vursam suçlu olacağım suçu geçtim ölür kalır adam yerine koyarlar başım belaya girer. Ama bu işin sonu yok akıllanmıyor ******** bimere falan yazsam bir şey çıkar mı ne diyorsunuz ? yok mu bu durumu yetkililere duyuracak kimse bir görevli çıkıp şu şerefsizle bir konuşsa vs karakola gitsek bir şey çıkar mı ?

https://streamable.com/fnn6j

CİMERDEN BUGUN GELEN CEVAP

Alıntı
Cevap: ADALET BAKANLIĞI > İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI (02.10.2018 19:44)
Başvurunuz incelenmiştir.
Suç duyurusu ve ihbar mahiyetinde bulunması nedeniyle İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı İdari Yaptırım Bürosuna gönderilmiş ve gerekli tahkikatın başlatılmış olduğu hususunda,
Bilgi edinilmesi rica olunur.