GokhanKaracavus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski hesap daha iyi çift hesap ban sebebi diye biliyorum.
doğrudur eski mailimi açınca farkettim gerekli yönetici arkadaşlarım ulaşırsa tek hesaba düşürebiliriz . Gizli bir şey olsa yazmazdım eskileri karıştırırken ortaya çıkıverdi..

gentleRain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 yıl önce 27 yaşındayken r10'dan bir sürü iş alabiliyordum. O zamanın parasıyla ayda 3-4 bin liralık iş alabiliyordum. Enflasyonu düşün, bugün 7-8 bin lira gibi bir para.

Oysa geldiğimiz noktada "ücretli iş" bölümü çökmüş durumda. Kimse özel proje yaptırmıyor. Themeforest mı, başka bir etmen mi var...İnsanlar fikre ve projeye mi doydu? Umutsuzluk mu var bilmiyorum.

Tek söyleyebileceğim 10 sene önce düşünen ve deneyen çok yatırımcı vardı. Artık kimsenin umrunda değil web konusu.
bence bizlerin yaptığı en büyük hata kopya projeler üretmemiz .. yabancılar gibi sıfırdan bir fikir değil. herkes birbirinden gördüğünü kopyalarak ( fikir kopyalamak ) yapmaya calışıyor.. hani o kadar gereksiz şeylerle uğraşılıyor ki farklı fikirleri göremiyoruz.. ve öyle bir süreçteyizki günü kurtarma peşinde. bugün cebime girdi mi girdi bunun hesabını yapar olduk. ileriye yönelik çaba gayret azim yok.