türkiyeden 1080p film izlemek eziyet olur. normal bir forum sitesi açılsa uploadlar yabancı kaynaklardan gelse ve içeriği herkese kapatsanız aynı kapıya çıkar. girişe şifre koyarsın bilen girer bilemeyen içeride ne var bilemez.
1080p sanırım 15 gb civarı boyutu olan bir içeriği 8 mbts civaır bir internet hızın da sorunsuzizlemiştim plex server ozaman lar seed box a kurulu idi box hattı da yanlışım yok ise 10 gbps di tabi paylaşımlı olarak dı sanırım. Benim dediğim içerikler ise m1080p formatında 2 gb boyutlu dosyalar. Bunlar çok rahat izlene bilir. FForum oalyı aynı kapıya çıkamz öncelikle ben neden uğraşayımki aga forum aç ma ile neden içerik girme ile uğraşayım bunları yaptıkdan sonra vip indirme sitesi açarım daha mantıklı ben izleme kavramından bahsettimtv kanalların daki saçma sapan diziler den programlardan bıkmış birisi olarak film ve dizi izliyorum tv mi açtığım da direk isteidğim filmi o an izlemeyi terich ederim yada pc mi açtığımda yada yolda seyahat eder iken telefonumdan tabletim den vs ksıacası ben internet olduğunda ve elimizde gerekli cihazlar olduğunda kendimizin kullandığı sorunsuz bir film izleye bileceğimiz sistem kullanalım diyorum