Normal şartlara göre böyle birşey olmaması lazım ama adamlar sözleşmede bu yazıyordu diyerek kendilerini savunurlar ve bize bu 20 doları kitlerler. Bence hiç gerek yok.
Daha önce 10 tane domain filan transfer etmiştim inşallah onların transferinde sorun yasamam
Yatırım risk işidir. Firmalar da para kazanmak için birçok şeyi yapar. Ama yazdıklarının tersini yapacaklarını sanmıyorum. Ben burada 1 dolara domain kaydedip başka firmaya taşıdığımı biliyorum. Normal kayıt işleminde kampanya yapıyorlardı. Ben de transfer işlemine kampanyaya şaşırdım ve hemen başladım transfere. (1 hafta içinde anlaşılır hocam durum)
Hukuk bile geriye dönük işlemez. İşlemi halletiyseniz ve şartlarda başka bir şey yazmıyorsa hiçbir sıkıntı çıkmaz. Domainleri taşıdıysanız korkunuz olmasın hocam
Not: işlemler için sanal kart kullanın. (Habersiz almak istese bile alamazlar)
Domainlerim çlok değerli diyorsanız da taşımayın zaten. Burada domain kaydeden kişilerin bir çoğu 1-2 seneyi aşmaz zaten kullandıkları domainlerin çoğunda. Doğrusu ben insanlara yardımcı olmak için bir konu açtım.
İsteyen 1 dolardan taşısın isteyen 10 dolardan benimle alakalı bir konu yok.
Herkes düşüncesine göre harekete geçer. Umarım herkese faydalı olur ve bir sıkıntı çıkmaz.