Şehir dışına sık sık çıkıyorum bu aralar dolayısıyla masaüstü buna büyük bir engel bilgisayar yanımda olmalı. Birde masaüstü kullanmayı oldum olası sevmiyorum bence en büyük neden bu.
Ne kadar iyi bir bilgisayar alsanızda işlemciniz u veya t serisi olacak yani düşük voltaj dolayısıyla erişebileceği performansa çıkamayacak. Bir çok dizüstünün ekran kartı mobil olarak geçer; ekran kartında da durum aynısı. Oyun oynarken işlemci ve ekran kartı sürekli yük altında ısınmak zorunda. Ne kadar kaliteli dış soğutma alsanızda bir sıvı soğutma yada noctua gibi kaliteli hava soğutmaya uzaktan bile yaklaşamayacak. Şartlar onu gerektiriyorsa yapacak birşey yok
Bu arada nvidia 2000 serisi kartları duyurdu hatta yüksek modelleri satışta, şu anda bir dizüstü bilgisayar alırsanız 3 ay sonra alacağın veya önerilen ürünlerin fiyatı çok fazla düşmüş olacak.
Zamanında monster kullanmış biri olarak kesinlikle önermiyorum. Görebileceğiniz en berbat firmadır. Bir ürünü 1 yıl içinde 6 defa aynı sorundan yollamıştım.
HP e kötü demişsiniz gaming serisini görmemiş olabilirsin.
MSI, Asus, HP markalarını öneririm. Teknik destekleri çok iyidir.