Merhaba ;

Birçoğumuz çok fazla film izliyordur. Şahsen hemen hemen hergün film izleyen birisiyim diye bilirim film izlemediğim de yabancı dizi takılıyorum vs. Film izleme seçeneğimiz sınırlı ya reklamlı film izleme sitelerinden izlenir reklamları engellesek bile film olmaya biliyor filmi arıyoruz bulmak için başka siteler de vs . ya filmi indirmemiz gerekiyor torrent kullanıcıları seed yapmak zorunda falan filan. pre üyeliğiniz yok ise tabi. yada vip üyelikle indiriceksiniz vs. kısacası ya izlemek için yer bulunacak yada indirmek gerekecek . Tabi bunlarıda izleme platformları kısıtlı canın istediğinde direk tv den pc den yada telefon dan açıp izleyemezsiniz. Benim şöyle bir teklifim önerim var.
Plex media server bilenler vardır bilmeyenler içinde kısacası bahsedeyim sunucunuz da olsun kendi pc nizde olsun içerikteki filmleri arşiv olarak listeleyip izlemenizi sağlar ama kendi pc nizde ama internet ortamın da. Daha detaylı bilgi için internetten araştıra bilirsiniz.
peki plex media server ile bizi nasıl izleyecez vs der iseniz daha detay vereyim.

4 trb diskli 1 sunucu alınacak maliyeti aylık 250 civarı değişiyor.
m1080p filmelri bilirsiniz boyurları 2 gb civarı olur. 2 gb desek 1 tanesine 1 sunucuya 2k civarı film yükleye biliriz. Hesap kaba taslaktır.
maliyetimiz aylık 250 tl olsa kişi başı 5 tl versek 50 kişi yapar daha da kişi sayısı az olsun der isek kişi başı 10 tl den 25 kişi yapar. Donma vs gibi bir problem olmadan rahatlıkla izleriz filmleri.
1 adet de vds ayarlarız oda zaten ucuz fiyatı.

kısacası ayda 5 ila 10 tl arası gibi bir rakama kendi film arşivimizi oluşturup istediğimiz yerden rahat rahat izleriz. Sizlerin düşünceleri nedir ve katılmak istermisiniz böyle birşeye konuya anket ekliyeceğim katılmak siteyip istemediğinizi belirtir iseniz netbir sayı daçıkartmış oluruz.

upload olayı : kendim ilgilene bilirim ayriyetten upload yaparım bende diyen arkadaş lar da ilgilene bilirler
içerik ve izleme olayı: içerikleri izlemeyi sadece ortaklaşa sunucu aldığımız kişiler izleye bilir bizden başkası bağlanamaz içeriği göremez izleyemez erişemez kısacası. Herşey bize özel kısacası.