ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WebP kullanıyorum
Baktım. Eklenti ile klonlamışsınız. Uzantınızın png.webp şeklinde gözükmesini sebebi de eklentinin klon yapmadan önceki görselinizin adına ek olarak .webp eklemesi,yani png'yi Webp'ye çevirmiyor orada. Eğer uyumsuz tarayıcıyla girilirse PNG ya da JPEG sürümü öne sürülsün diye. Ben direktman masaüstündeyken WebP yapıp yüklüyorum ama o zaman da diğer tarayıcılarda görsel görünmeyebiliyor çünkü uyumluluk olarak tam değiller bu formata. 8 yıl geçmesine rağmen. Bu da benim blogdan mesela bak https://i.hizliresim.com/7D4PEl.jpg

Mesela senin bloga Edge'den girip bir görseli öğeyi denetleyle incelersen göreceğin şey PNG formatı olur çünkü Edge WebP desteklemez. Chrome ise zaten kendi ürünü olduğu için destekler. Yani dönüştürdüğünden değil aslında,sadece diğer tarayıcılarla uyumlu olsun diye eklenti o görselin tüm versiyonlarını saklıyor. .htaacess dosyasına bakarsanız da orada yönlendirme kodu eklemiştir eklenti. İşte sonuç olarak inode problemi olur ve görseli Chrome kullanıcısına hızlı sunarsınız ama bir önceki sürümleri yine de durduğu için disk problemi olur. işte bütün tarayıcılar direktman destekleseydi bu kadar zahmet çekmeyecektik bu süper uzantı için