hitim 2 gündür bariz şekilde düşünce search console 'dan kontrol edeyim dedim site haritasında totalde aşağıdaki gibi 341 uyarı gördüm. Nasıl çözebilirim bu sorunu. 2 gündür hitimdeki düşüş bu sorunlardan kaynaklanıyor olabilir mi ? ayrıca sitem yaklaşık 10 kadar farklı domaine kopyalanmıştı geçen hafta onlarala uğraşıyordum. Bir de üstüne bu çıktı. bu hatalar kopyalanan sitelerden de kaynaklanmış olabilir mi ?

Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, bir HTTP durum hatası nedeniyle bazı URL'lerin Googlebot tarafından erişilebilir olmadığını fark ettik. Erişilebilir tüm URL'ler yine de gönderilir. (146 Sorun )

Site Haritanızdaki URL'lerin bir örneğini test ettiğimizde, bazı URL'lerin erişilemez olduğunu belirledik. Bu hatalar Googlebot'la sunucunuz arasındaki bir sunucu hatasından (5xx hatası gibi) veya bir ağ hatasından kaynaklanabileceğinden, olası yapılandırma hataları için lütfen web sunucunuzu kontrol edin. Tüm ulaşılabilir URL'ler yine de gönderilir. (85 Sorun )

Bu Site Haritası'nda listelenen bazı URL'lerin yanıt süresi uzun olabilir. Bu da sunucunuzla veya sayfanın içeriğiyle ilgili bir hataya işaret edebilir. (110 Uyarı )