Hocam K.bakmayın Fakat Yazdıklarınızı okuduktan sonra söylemeden geçemem bunu. Konuyu baltalamak vs. değil çünkü söyleyeceğim. Sadece Mantıklı ve doğru olandır. Umarım Sizde okuduktan sonra fiyatınızı gözden geçirirsiniz.
Şimdi; sitenin aylık getirisi 1200-2000 TL demişsiniz ve 90.000 TL istemişsiniz.
1- Normal şartlarda Bu sektörde satış yapılırken aylık gelir 12 ile çarpılır ve istenilen rakam 1 yıllık olur. 2-3 yıllık gelir olacağını kimse garanti edemeyeceğinden 2. yıl için ödeme istenmez yada istense de genelde satışı olmaz.
2- İstediğiniz rakamı baz alırsanız sizden siteyi alan kişinin Sanki ev taksidine girmiş gibi size vereceği parayı tahmini olarak 4-5 yada 6 yılda anca çıkarır.
3- İstediğiniz 90 bin TL nin aylık faizi şuan ortalama 1750-2000 TL arası O kadar parayı verecek kişi risksiz bir şekilde faizini alır.
Kısacası Sitenizi satmak istiyorsunuz fakat gerçekten satmak için mantıklı rakamlar yazmak daha faydalıdır.
Benimkisi tamamen kendi görüşlerimdir. Katılırsınız katılmazsınız.
Hayırlı satışlar
Yatırımcısınız galiba. Bence siz buralarda boşuna vakit kaybediyorsunuz. Gidin bir yatırım danışmanlık firması kurun, sağlam paralar kazanın. İnsanların da hayır duasını alırsınız.
- Site gelirinin 10-12 katı mantığından bir türlü kurtulamadınız. Bırakın da insanlar ne istiyorlarsa onu yazsınlar.
Biz bazıları gibi şişirme site yapıp satmıyoruz. Adamlar şişirme site yapıyorlar, 1-2 içinde 1000-2000 TL gelir elde edip 10 katına yani 10.000 - 20.000 TL'ye satıp para kazanıyorlar. Alan kişi de 1-2 ay gelir elde ettikten sonra, sitesi elinde patlıyor.
Eğer bana bunun garantisini verebileceğin bir site varsa,aylık gelirinin 12 katına hemen alıyım. Aramızda bir kontrat imzalayalım, bunu da noter huzurunda yapalım, noter masrafları da benden, 12 aylık gelirinin karşılığında senden 12 adet senet alıyım, bu senetleri de aylık kazançlara istinaden sana aylık veriyim.
Lütfen boş konuşmayalım, ben burada site ismini sadece 3 kişiyle paylaştım. 50.000 TL nakit teklifi de aldım.
Ama maddi sorunumu çözdüm, sitenin satışını kaldıracaktım, sende bahanesi oldun.
Tekrar söylüyorum, yukarıda ki arkadaşın mantıktığında site satan varsa ve bunu noter sözleşmesi imzalayabilecek (yani sitesine güvenebilecek) kişi varsa 160.000 TL'ye kadar, 12 aylık gelirine satın alırım.