Bende her zaman destek olmaya varım (İmzamda da açık açık yazıyorum zaten

)
AMA
Burda öğrenciyim diye para isteyenin bir kaç gün önce 6 7 binlik bilgisayar için konu açtığını biliyorum ...Suistimal ediliyor genelde..
R10'da elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama çevremdekilere farklı şekilde de yardımcı oluyorum..Öğrenciyken yokluğu çok iyi bilirim
Doğrudur hocam. Evet maalesef öğrenciliği çok zor geçiren insanlar tanıyorum ve gerçekten iyi yerlere gelen insanlar da tanıyorum. Küçük köy okullarından çıkıp koca insanlar olanları. Hayat acımasız olabilir fakat buna göz yummak da acımasızlık olur.
ben kendim ihtiyaci olan ogrencilere sifir giysi alip veriyorum.sende oyle yapabilirsin.
Anlaşılan tespiti kendimiz yapıp, kendimiz destek olmalıyız. Yardım yaparken bile korktuğumuz bir dünyada yaşıyoruz. Bazen utanmamız gerektiğini düşünmüyor değilim...
Aslında bu işi ciddi bir şekilde yapmadığımız sürece çok fazla verimli dönüş alamıyoruz.
R10 temelli bir şey yapılacaksa şu şekilde yapılabilir:
- bir dernek - örgüt kurulur resmi olarak. gerekli onayları alınır.
- bu derneğin bağış hattı oluşturulur. forumda güzel bir yere bağış yönlendirmesi yapılır.
- forumda haber siteleri olanlar, blogları olanlar bu kuruluş için gerekli tanıtımları sitelerinde yapar.
- sosyal medya konusunda uzman kişiler gerekli yardımda bulunur, bol takipçisi olan hesaplarında destek amaçlı paylaşırlar.
- ilanları olan, tanıtım yazısı satan, seo hizmeti satan, makale satan insanlar da siparişlerinden kazandıkları tutarın %10'unu buraya bağışlar hatta ilanlarında belirtir.
bu şekilde ilerlerse net bir şekilde işe yarar bir hal alır. Fakat unutmamak gerekirki bu işle uğraşacak en az 1 veya 2 kişi de gerekir. Mesaisini buna harcamalı.
Fikriniz çok güzel. Bu kısımda forum yönetiminin bir desteği olması gerekiyor.