Sahsen Alternatif Tip ve Kocakari ilaclarina inaniyorum.
Cok kez faydalandim. Hatta senelerce arastirma hastanesinde tedavi gordukten sonra denedim. Ve fayda gordum.
Cevremde de cok kisi var.
Misal cok siddetli migren agrisi ceken bir abim yillardir cok agir ilaclar kullaniyor ve her 3 5 ayda bir ya ilac degisiyor, yada doz arttiriliyordu.
Simdi 2 3 ayda bir suluk tedavisi, yilda 1 2 defa hacamat yaptiriyor. hic ilac kullanmiyor ve hergun cektigi agrilarin artik 2 3 ayda bir geldigini soyluyor. Suluk veya hacamat yaptirana kadar da devam ediyormus.
Doktorlugu birakip alternatif tip ba yonelen bir arkadasim,
tum ilaclarin aslinda alternatif tip tan yola cikarak yapildigini soylemisti.
Hatta benim 10 yildir zorunlu olarak kullandigim bir ilac icin, onu kullanacagina hergun 5 6 tane portakal (elma da olabilir emin degilim) yesen ayni etkiyi goreceksin demisti. Hem de hicbir yan etkisi olmayacak.
Tabi bu isi ticarete dokenler, hicbirsey bilmeden insan hayatini riske atanlar cogunlukta malesef.
Ben yine de Tip ba ne kadar inaniyosam bu yollara da o kadar inaniyorum, fakat bu cogunluktaki kalpazanlar yuzunden Tib ba guvendigim kadar guvenemiyorum.