Kesinlikle yeni bir siteye adsense konulması doğru değildir. Adsense kodlarını ilk aşamada koyduğunuzda zaten para kazanamayacaksınız çünkü hitiniz buna bağlı olarak düşük olacaktır. Ayrıca adsense kodları sayfalarınızı açılma hızını yavaşlatacak ve sayfadan hemen çıkma oranını artıracaktır.

Yeni aksiyon alınan bir sitenin google tarafından bir tanınma süreci vardır bu süre 90 gündür. Eski linklerin yok olması dizinden düşürülmesi vs yeni bir sitenin istatistiksel rapor süreside ortalama bu süre zarfında oluşuyor. Yani zaten sitenizi google ilk 3 ayda tanıyor. Siz bu süre içinde ben para kazanmak için bu siteyi açtım demeniz var. Birde ben bu siteyi kullanıcılarıma faydalı olsun diye açtım hicbir kar amacı gütmüyorum demek var. ikisi birbirinden ayrı şeyler olabilir. Fakat buda göz ardı edilemeyecek bir kriter.

Google sıralamalar için binlerce kriteri aynı anda değerlendirerek sentezliyor. Sabırsızlık edip ilk 3 ay boyunca olmayan hitinizle 20 tl kazanıcam diye sitenizin istatistiklerini takip edip ego yapmak istiyorsanız o ayrı tabi. Azıcık sabredin be kardeşim

Hayırlı işler. Bol kazançlar