avrupasimkart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için... Anladığım kadarıyla domain bende olduğu sürece xxx@avrupasimkart.com olarak kullandığım mail adresim kaybolmayacaktır? yani godaddy kurumsal e-postasında olan xxx@avrupasimkart.com mail adresimin süre bitince farklı firmaya domain taşıma durumunda e-posta hizmetin alırsam aynı şekilde devam edecektir doğrumu anladım=? süre bitimine gelince 11.ayda domain+mail+hosting süreleri bitecektir. Ben 2. sene fazlalaştığı için ayrılmak istiyorum godaddyden.Ayrıca Tavsiye edebileceğiniz firma var mı?
Evet doğrudur. Domain + mail + hosting süreleri 11.ayda bitiyorsa hizmetleri aynı firmaya taşımak yönetimde size kolaylık sağlar. Yeni kampanyalar çıkabilir belki, biraz daha bekleyebilirsiniz. Hosting paketlerinde genelde e-mail de bulunuyor. Firmaların hosting paketleri farklı farklı olduğu için, paketlerin içeriklerini ayrı ayrı inceleminizde fayda var. Ayrıca firmaların hizmet kaliteleri de, yönetim panelleri de tercih konusu oluyor. Bu nedenle net bir tavsiye de bulunamıyorum. Mesala MsSQL gibi bir veritabanı ihtiyacınız olmayacaksa IHS'nin nano (1000 MB, 1 domain, 5 subdomain, 5 250 MB / e-posta, ücretsiz linux SSL) paketi yıllık 9,90 usd SANSLIYUZ indirim koduyla da güncel kurla 63 TL'ye alınabiliyor. Önceki mesajımda unuttuğum bir husus var, promosyan verilen ürünlere dikkat edin. Bazıları aylık, bazıları yıllık olabiliyor. IHS paketlerinde SSL bedava olarak belirtmiş ama fırsatlar sayfasında bedava SSL kampanyası olarak sunulmuş ve bitiş tarihi 14.08.2019 olarak belirtilmiş.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.