Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bunu bekliyordum hocam, kimseye cevap yazmadım bekledim acaba birisi bunu söyleyecek mi diye, Türkiye bir İslam ülkesi ve bu tür dini olguların okullarda uygulanması gayet normal geliyor bana, çocuğun hiristiyan ise Türk okulunda ne işi var, ateist ise aynı şekilde, götür hiristiyan okulunda okut, taksim de görmüştüm bi hiristiyan okulu orada çok güzel incili de öğretirler. Burası İslam ülkesi ve İslama uygun yaşamak artık burada kalan hiristiyanlara dokunmaya başlamış, her fırsatta İslamı kötülemek, aşağılamak için uğraşıyorlar. Benim çocuğum Müslüman ise okulda ona zemzem içirip H.Z MUHAMMET son peygamberimizin yaptıklarının öğretilmesi benim hoşuma gider, ona karşı olanların zoruna gidiyor. İslam ülkesinde bişeyler zorunuza gidiyorsa bir sürü hiristiyan ülkesi var, sizi tutan nedir burada anlamıyorum gerçekten, bir gün bu topraklar kendilerinin olacak sanıyorlar sanırım Biraz ağır konuşmuş olabilirim kimse kusura bakmasın, gerçekler bunlar.
Burası İslam Ülkesi değil burası Laik bir ülkedir hocam. Çocuk Hristiyan veya başka bir dine mensup diye Türk okulunda okumasın demek çok yanlış. Okullar bilim yuvalarıdır.