Öncelikle yaşının küçük olduğunu düşündüğüm Amerikaya yerleşen gence orada güzel bir yaşam dilerim. Ben Newyork Broadway caddesinde 1 yıl yaşadım. Columbia üniversitesinde ingilizce öğrenmeye gitmiştim. Güzel anılarım vardır. Amerika güzel ülke, Avrupa da güzeldir fakat oranın yerlisi olarak doğmadıysanız asla 1. sınıf insan muamelesi görmüyorsunuz. Her zaman size 3. sınıf insan olarak baktıklarını hissediyorsunuz. Zaten bakışlar ve insan yapılarıda batı ülkelerinde bize göre çok durgun ve soğuk. Sıcaklık gösterisi ise biraz yapay. Batı Ülkelerinde yaşama konusuna son yıllarda ülkemizde çok sıcak bakılıyor. Bana göre artıları da var eksileride. Ama birçok noktada #iyi hocama katılıyorum. Türkiye de yaşam ve bir-çok konuda kızsamda ülkem insanı çok farklı. Havaalanına girdiğiniz anda hareketi enerjiyi hissediyorsunuz. Güneşin renginin farkını bile hissediyorsunuz. Vergi konularında ise yabancı müşterilerimiz bize hep Türkiye cennet derdi. Araç ve benzin vergilerini görmezsek batıya göre hala vergi cenneti bir ülkeyiz.

Velhasıl, Türkiye vazgeçilmez!