gerçekten şu askerlik işlemleri için 1 hafta hastanede gezdim şu anlattıklarınıza imrenmemek elde değil .
Hocam bende imrendim zaten. Keşke bizdede bu şekilde olsa demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Yani ne biliyim hocam uçakla 2 saat gidiyorsunuz sizin hayal ettiğiniz size lüks olan herşey orda sıradan ve çok kolay. Sizin yıllarca çalışıp alamadığınız şey herkesin elinin altında olabiliyor. Uçakla 2 saat ya 2 saat...
Evlilik sürecinde olan birisiyim, inanırmısınız olmayacak şeylerden tasarruf yapıyorum artık sırf yarın zaten herşeyin fiyatı yine artar diye. Ben neden bunları düşünmek zorundayım ? Neden dış güçler bana dokunmak zorunda ? Bende sıradan olmak istiyorum, bugün ne olacak acaba diye uyanmak istemiyorum. Televizyonu ya da interneti her açsam üzülmek istemiyorum. Şimdi bunları yazdım diye eminim bana şöylesin böylesin diyen olacaktır ama arkadaşlar ben keşke bizde öyle olsak istiyorum. Kendime değil hepimize...
Şu forumda ne çocuklar var 17 18 yaşında para kazanıcam diye çırpınan, bu çocukların nesi eksik alman bebelerinden, bunlar neden binemiyor o sciroccolara veya bmwlere.
Artık bıktım ustam bıktım...
Kusura bakma yardırdım biraz helal et hakkını...