Selamlar,
Bir adet dilim var, ama bana yeterli olmuyor. İki tane istiyorum. Belki de; hayallerime giden yol bir tane daha dil edinmekten geçiyor. (Buraya kadar mecaz-ı mursel yeter.) Daha fazla kişiye erişim sağlamak, etkileşime geçmek gibi amaçlar doğrultusunda lise ve üniversite yıllarımda almış olduğum
engin ingilizce bilgisini geliştirmek istiyorum. Ancak bunu akademik düzeyde yapmak istiyorum. Yani; her türlü konuyu bir İngiliz vatandaşı ile konuşabilmek istiyorum. Şimdilik İstanbuldayım. Burada hangi kursları tavsiye edersiniz? Ya da bu yollardan geçmiş olan kişilerden tecrübelerini yazmasını istesem haddimi aşmış mı olurum?
Uzun oldu umarım yorumların bana faydası olur. Konuya girip, yardımcı olmak için yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.