Hangi firmanın hangi para birimiyle iş yaptığı umrumda değil , ancak ben tl olarak hizmet veriyorsam ona göre hizmet almayı ve vermeyi tercih eder ve özellikle çalışacağım firmaya sorarım , milliyetçilik nedeniyle değil ben dolar ve euro ile yurt dışındanda bir çok sunucu hizmeti alıyorum dolarla çalışana sagımda var fakat bir örnek vereyim kendimden.

@MUV; Mesela kişiden hizmet almadan önce özellikle sordum dolar kuruna geçicekmisiniz diye ona göre alıcam dedim öyle bir düşüncemiz yok dedi 2 ay sonra fiyatlara zam yapılmış şekilde dolar kuruna geçti Şimdi bu ayıp değilmi 1 ay öncesinden mail bilgilendirme yapıyolar özellikle sordum geçicekmisiniz ona göre geçicem diye okadar uğraştım gecenin köründe sunucu taşıdım 2 gün ip değişikliği nedeniyle ping alamayan müşterilerimin azarlarını işittim artık bu firmayla çalışmıyorum çalışmicamda çünkü konuşulan laflarla yapılanlar birbirini tutmuyor ve güven ortamı kayboluyor.

Yukarıda insanların nasıl emeklerinin boşa harcandığını kendi örneğimle anlattım , dolar kuruna geçmeniz önemli değil mağdur olan varmı o önemli.