Merhabalar.
Bilgisayar programcılığı mezunuyum. 95 doğumluyum ve bu sene dgs ile açıkünversite yazarak askerlik sorununu da çok ileriye atmış bulunmaktayım.

Hızlıca kendi bilgilerimi özet geçmek istedim çünkü hemen konuya girmek istiyorum.
Temel seviye html & css bilgim var. Çok az wordpress bilgim var. Hiçbirinde tecrubem yok. Web alanında yetiştirilmek istiyorum.

Photoshop ve CorelDraw biliyorum fakat "gel yetiştirelim" diyip sonrasında akşama kadar grafik tasarım yaptıracak varsa hiç dönüş yapmasın lütfen. Ben web öğrenmek istiyorum.

Nasıl ücretsiz çalışacaksın sorusuna gelecek olursak:
İşkur eylül ayından itibaren çıkarttığı kuralla beraber; "Geleceğin meslekleri olarak görülen siber güvenlik, kodlama, endüstriyel robot, mobil yazılım, bulut teknolojisi gibi mesleklerde işbaşı eğitim programlarına katılan gençlere devlet aylık yaklaşık 1950 lira harçlık verecek. İşe İlk Adım Projesi" kapsamında üniversite mezunlarına 6 ay eğitim verilecek. Program sonrasında istihdamları devam eden gençler için işverenlere 6 aya kadar, net asgari ücretin yüzde 50'si tutarında destek verilecek. Altı ayın ardından işveren 12 ay daha istihdam taahhüdü verirse destek yüzde 25 oranında devam edecek. "

Androidte öğrenmek istiyordum fakat bilgisayarım kaldırmadı maalesef programı

Lütfen sadece gerçekten eğitebilecek kişiler dönüş yapsın! Eğitirim diyipte yarı yolda bıracak, "şunu yap hadi" diyip biliyomuşum gibi davranacak, iş harici şeyler yaptıracak kişiler dönüş yapmasın lütfen. Bu konudan çok çektim...

Eğer eğitilirsem hem sizin cebinizden birşey çıkmaz, hem de eğitim sonunda size yararlı, sizin kendi bünyenizde yetişmiş biri olarak çalışırım.

İkametgahım Ankara - PURSAKLAR'dır.