Anlayışınız için teşekkür ederim

Şimdi şöyle bir durum var aslında.
Mevcut pazar yerlerini araştırdım ama daha farklı bir durum var.
Antalya'da yaşıyorum ve bulunduğumuz bölge yeni yerleşim bölgesi, son 2 senede ev ve kira fiyatları en az 2-3 katına çıktı.
Etrafındaki yeni projeler vb gerekçesiyle şehir bu tarafa doğru kayıyor.
2 Mahalle üstüste konumda. Alt taraftaki mahallenin (aramızda 2-3km var ya da yok) kapalı pazarı mevcut ve inanılmaz bir şekilde yoğun.
Son birkaç haftadır üst mahalleye, yani benim oturduğum yere de yeni pazar yeri yapılacağını duydum.
Henüz ilk yapıldığında artık ihaleyle mi oluyor, pazarcılar odasından mı başvuru yapılıyor bilmiyorum ama olur da alabilirsem eğer mantıklı olur gibi gelmişti bana.
Çünkü bölge bir İstanbul olmasa da gerçekten hızlı bir şekilde değerleniyor
Kesinlikle mantıklı bir yatırım... Fakat yukarıda altın almakla ilgili mesajını da okudum. Eğer zora geldiğinde satmayacaksan, altını da kesinlikle tavsiye ederim. Yatırım yapacağın için fiyatın bir önemi yok. Hangi fiyattan olursa olsun altın alabilirsin. Asla zarar edeceğini düşünmüyorum. Gram altın en iyisi, satarken fazla bir kayıp olmuyor. Fakat ben kendime güvenemiyorum, en ufak bir şeyde satabilirim diyorsan eşine bilezik olarak da alabilirsin. Bilezik alırken de el işçiliği olmayan modelleri seç. Satarken fazla kayıp yaşamazsın.