Sanırım fazla haber ve youtube izliyorsunuz. Devlet sevmek, vatanseverlik ve daha niceleri TL ' den dolara geçmekle veyahutta dolardan TL geçmekle olmuyor. Şişirme haberler, yönlendirici haberler ile burada açıklama yapsınlar kelimesi fazlasıyla gereksiz. Eğer birileri hesap verecekse, faizlerin dolar cinsinden olmasının hesabını versin, hesap verecekler trafiklerinin yurt dışına satılıp kısıtlı network ağlarla hizmet vermeye çalışan internet servis sağlayıcıları kesinlikle değildir. Eğer siz illa birilerine hesap soracaksanız, ki bu siyasete girer buda beni ilgilendirmez ve forumu. Devlet, millet, vatan... Bunlar bağımsız, siyasetsiz kelimelerdir. Hesap verenler kesinlikle bu 3 konu üzerinden asla hesap vermezler.

Birde şöyle düşünün; bir gün mesai bitmeden satış yapıyorsunuz; 200mbit hat kiraladınız, hosting lisansladınız, server sistemleri sipariş ettiniz... Dolar 4 idi... İş hacminizin 7 bin TL olduğunu düşünün sadece o günlük... Ertesi gün uyanıyorsunuz dolar olmuş 6 küsür... Bankaya ödeyeceğiniz faiz artmış, kiranız artmış, lisanslarınız, faturalarınız dolar kuru üzerinden hep armış. Ortalama günün artışı : 3500 TL ve sadece 1 günde... Bu işletmeler buna ne kadar dayanabilir?

Ben asla yapamazdım... Ben bir günde kominist, 1 günde vatan haini, 1 günde ipne olurum canı sağolsun devletimin derim... ama eşimi, çoluğumu çocuğumu milli duruş sergisi altında hiç edemem.

Sen vatanına dönememek nedir biliyor musun? Ne kadar acı? ne kadar utanç verici? bırak dolarla satış yapmayı... Vatanına dönmekten korkmak nedir biliyor musun? belki sen başarabilirsin saygı duyarım... Ben yapamıyorum! Bana saygı duy! Satamayana saygı duy! Birileride hesap verecekse, Buyrun hocam : https://www.tbmm.gov.tr

İyi geceler.

mesobedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam aklıma haberlerdeki fırsatçılık geliyor?
tl ile satanlar var onlar insan değilmi
hatta zam yapmayan bile var.
kesinlikle verimerkezi yetkilileri açıklama yapmalı
dolarla satanlar varsa nedeninde açıklarsa iyi olur