Merhaba arkadaşlar 3 senedir kafe ortamlarında çalışıp duruyorum artık sıkıldım 12 saat boyunca ayaktayım ailemle kendime vakit ayıramıyorum. Bir yerden başlamak istiyorum.
Web tasarım mı yoksa android programlamamı karar veremedim. Wordpress konusunda uzmanım aynı zamanda seo konusundada ama tabi wp site yapıp adsense ile para kazanmak oldukça zor bu yüzden yapıp satmak istiyorum. Web tasarım yapıp bunu wp ye entegre edip satmakmı daha kazançlı çıkarır yoksa android program yazıp Google Play ' e atıp Admob dan para gelmesinimi tercih yapamadım. Fikirlerinizi bekliyorum.
C# C++ HTML PHP CSS bilgim vardır.
"C# C++ HTML PHP CSS bilgim vardır." Bu konularda bilginiz var ise neden Web Tasarım mı veya Programlama mı sorusunu sorduğunuzu anlayamadım. Beni yanlış anlamayın amacım sizi sorgulamak değil bir nebze yol göstermek. o yazdığınız dilleri biliyor iseniz yapacağınız en iyi iş hangi dili daha iyi biliyor ve seviyorsanız kendinizi o alanda geliştirin. Hedefleriniz yüksek olsun ki sizi öğrenip araştırmaya sevk etsin. Wordpress konusunda profesyonel biri bile olsanız yazılım bilginiz yok ise yapacaklarınız sınırlıdır. Amacınız öncelikle para kazanmak mı yoksa gerçekten iyi bir web tasarım uzmanı mı veya yazılımcı mı olmak? Bu çok önemli.