Merhaba, daha önce bilgisayarımı Windows 7 olarak kullanıyordum fakat son 3 aydır bazı programları kullanabilmek adına Windows 10'a geçiş yaptım. Geçiş yaptığım günden itibaren bilgisayar eski randumanını kaybetti.
Ekran kartı desen bi hallerde.. Kasmayan bilgisayar olmadık aptalca oyunlarda bile kasmaya başladı. Onlarca kez ekran kartını kaldırıp yükledim, yapmadığım şey denemediğim yol kalmadı ama eski performansını alamıyorum.
Ben bu Windows 10'u tertemiz bir şekilde kurmak istiyorum. Hatta kalkıp Windows 10 lisansı bile satın almayı istedim. Fakat bir defa benim bilgisayarımdaki windows 10 sıkıntısız değildi o yüzden satın alsam bile bir anlamı olmayacaktı.
N11 gibi sitelerde satılan ilanlara baktım herifler 10-15 tl'e satıyor. Bildiğimiz cracklenmiş lisans gibi bir şey. Herkese aynı serial kodunu gönderiyorlar.
Şimdi benim sorum; Windows 10'u Microsoft'un kendi sitesinden sıkıntısız bir şekilde nasıl indirebilirim? # Serial işini nasıl halledeceğim? (Kurulum işlemleri bittikten sonra mı Win10 benden serial girmemi isteyecek?)