Benimde iş yerim merkeze 1 saat uzaklıkta hocam. Yalnız benim avantajlarım şöyle sanada belirtiyim sende ona göre kararını ver. Bende de şirket aracı var ve kimse geldiğim gittiğim saate karışmaz. Sabah istediğim saatte gelirim tabi bunu abartmamak kaydıyla evden en geç 9da 10da çıkarım. Akşam benim yapacağım bir iş yok ise istediğim saatte çıkar giderim. Şehirlerarası yol kullandığım için pek bir trafik yok. Yalnız şunu unutmamak gerekiyor arabayı siz süreceğiniz için belli bir zaman sonra artık o yol gözünüzde büyümeye başlıyor. Pek karışacak edecek insan yok ve imkanları güzel ise yapılmayacak bir iş değil bence. Eğer şirket takıntılı ve takip ediyorsa bilki HGS saatinden bile işe kaçta gittiğini tespit eder.
Yok saate karışan yok, fabrikada birim yöneticisiyim, benzin hgs araç kmsi vb konusunda hiç sıkıntı yok hatta "ben bugun gelmıyorum su su su ıslerımı halledıcem" dedıgım zaman yeterlı oluyor. Yanı olay aslında sadece sureklı gıt gel nasıl etkıler sımdı tam tahmın edemıyorum. Muhtemelen sıkıntı olmaz gıbı gelıyor ama akıl akıldan ustundur herkes bır yorum yaptıgında ınsan farkemedıgı seylerı farkedıyor bazen ıyı oluyor