Aslında soyle soyleyeyım gıdecegım iş yerine 10 dk uzaklıkta oturuyorum su an. Fakat kocaeliden biraz uzak. Bileniniz vardır, 1 saat gıt 1 saat gel yapacagım yol gebze - izmir otobanı sadece o yol uzerınde. trafık falan yok yanı

arac sırketten, benzın sırketten, hgs sırketten. 1 saat acaba uzak olur mu dıyorum bazen gozumde buyuyor bazen ıstanbu ltafıgınde ınsanlar kac saat yolda, senınkısı hıcbır sey dıyorum. Kararsız kalıyoru mbazen
Benimde iş yerim merkeze 1 saat uzaklıkta hocam. Yalnız benim avantajlarım şöyle sanada belirtiyim sende ona göre kararını ver. Bende de şirket aracı var ve kimse geldiğim gittiğim saate karışmaz. Sabah istediğim saatte gelirim tabi bunu abartmamak kaydıyla evden en geç 9da 10da çıkarım. Akşam benim yapacağım bir iş yok ise istediğim saatte çıkar giderim. Şehirlerarası yol kullandığım için pek bir trafik yok. Yalnız şunu unutmamak gerekiyor arabayı siz süreceğiniz için belli bir zaman sonra artık o yol gözünüzde büyümeye başlıyor. Pek karışacak edecek insan yok ve imkanları güzel ise yapılmayacak bir iş değil bence. Eğer şirket takıntılı ve takip ediyorsa bilki HGS saatinden bile işe kaçta gittiğini tespit eder.