Öncelikle hayırlı olsun. Benim size 1 2 önerim olacak tabi fikrim dinlenir veya umursamaz size kalmış. Ben bir kullanıcı gözü ile sitenize girdim ve sitelerinizi inceledim.

1. Site ismi güzel , güzel bir tasarım ve arkadaşların dediği gibi subdomini kategori olarak açıp yapabilir yada tek site üzerinden kategorize ederek kullanabilirsin.
2. Kullancı gözükye girdiğimde sitenin direk reklam tıklansın gerisi beni alakadar etmez tarzında, her yerine reklam sıkıştırmışsın. İlk önce bi kullanıcı odaklı olup daha sonra yavaştan yavaştan reklam yerleşimi yapabilirsin. Resim altına reklam , yazı altına reklam koyman ben bi kullanıcı olarak beğenmedim direk görselliğini bozmuş. Google ne diyor, İlk önce kullanıcını tatmin etki reklamların tıklansın. Sende bunu göz önünde bulundurmanı temenni ederim.

Burada yanlış anlaşılmak istemem kullanıcı gözüyle baktım ben, ve güzel yerlere gelmek istiyorsan biraz paraya kıyıp güzel bi tasarım ve reklam yerleşim konusunda destek alman. Burada para kazanmak hepimizin niyeti onda hem fikiriz ama kullanıcı 1 defa tıklar 2. ye sitene gelmez çünü yazıdan çok önüme reklam çıktı şuanda kadar.

Örnek vermek istersek aşağıdaki resimden yola çıkabilirsiniz.

Hayırlı kazançlar iyi çalışmalar dilerim.