Merhaba , Hocam farklı bir konudan örnek vermek istiyorum , 2013 yılından 2017 yılına kadar aktif olarak youtube spam işi ile ugrastım , dönem dönem özgün düşüncelere kapılarak araştırma yaptıgımda 2014 yılında mesela Oyun Hamuru videoları çekip atmayı düşündüğümde yorumlara bakarak vazgeçmiştim . aynı şekil 2014 yılındada deniliyordu ki artık yüzlerce kanal oldu kimse tutturamaz boşa ugrasmayın önce düşünen yol aldı gitti, şimdi bakıyorum 2016 yılında açılmış olan kanal günlük 20 30k tl kazınacak şekilde izlenme alıyor hemde dünyalarca örnek var.

Şuan mesela gündemde nasıl yapılır , bilinmeyen gerçekler tarzı kanallar meşhur ama konu açsam eminim 10 kişi derki artık çok zor imkanı yok tutmaz , ki yt konusunda tembel olduğum için zaten açıp denemeyeceğim ama 2020 yılında tekrar araştırmaya başladıgımda bugun açılan kanalların nekadar yükseklere geldiğini göreceğim .

Hazır hevesiniz gelmişken başlayın bir kaç olumsuz yorum gelince zaten vazgeçeceksiniz yapacağınız işi yapmaktan Pozitif düşünüp ona göre çalışın devamlılığı getirelen çoğu iş bir gün sizi sevindirir.