aftan önce savcılara el atılmalı.
3-5 Adam 1 kişiyi öldüreesiye döver, savcı serbest bırakır.
Kişiyi bıçaklamış, ifade alıp serbest bırakır.
Hırsızlık yapmış, sabıkasında en az10-15 hırsızlık var, savcıda serbest.
Hastanede DR. tekme atmış, savcıda serbest. (samsunhaber com/samsun-haber/samsun-da-doktoru-tekmeleyen-sahis-serbest-birakildi-h40349.html)
Ne zaman ki medyada yer alıp olay ulu ortaya çıkarsa saldığı adamı polis zoru ile alınmasını emredip sonrada adamı içeri tıkar.
Niye saldın o zaman.
Korku olmayınca, salınacağını bilince rahat durur mu?
Aynı işleri bir savcı kızına, oğluna, yakınına yapınca salınmıyor.
Adalet konusunda yetkili bir makamda oturan kişilerin düşünce yapıları garip.
1 yıl kira vermeyen, vermediği gibi hiç alakası olmayan şekilde, kapımı kırdı, dövdü, kafama silaf dayadı v.s. zırvalıkları ile 1-2 ayda bir beni şikayet eden kiracıyı şikayet ettim. Takipsizlik verildi.
Bana ise 12. ayda "basit yaralama" davası açıldı. Belki maddi belki cezai işlem göreceğim.
Kavat kiracım elinde falçata, eşi ise 2 m sopa ile saldırmış ve polisi aradığımda yoğunluktan gelmemiş, karakola şikayete gittiğimde suçlu ben muamelesi gördüğüm yetmeyip 1 ay sonra ifadeye çağıran savcı "senle anlaşamayacağız galiba" diye ifadede zorluk çıkartıp;
Adamın oturduğu sokağın başında işin ne? Niye gidiyorsun, Dağ başımı burası v.s. zırvalıkları. (Ev kapısı değil, bahçe kapısı değil sokağın başında duruyordum.)
Sokağın başında işin ne mafyamısın diyorsunda, o adam benim 8 aydır kiramı vermeyen kiracım savcı bey.
Olsun oraya gitmeyecektin.
!!!!!
Sonuç 1 yılı aşkın kirayı vermedi. Haksız yere şikayetlerinde dilekçe paraları, karşı dava giderleri, İcra giderleri v.s. diye yapılan masraflar boşuna adam çekip gitti.
Görevinden alınan o savcının bana hediyeside 12. ayda "basit yaralama" davası.