videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
temayı beğenmedim. bu tarz sitelerde en önemli olan search butonunu bulmak bile uzun zaman alıyor.
görseller çok az.
Bol görsel, kolay ve hızlı arayüz ile kullanıcı dostu olabilir belki...
Teşekkürler daha 1 haftalık site yavaş yavaş geliştirmek için vakit buldukça ilgileniyoruz. Dikkate alacağız

Paylaşım için teşekkür ederim.

UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben bir site kurdum can sıkıntısından uğraşacak bir şey yok diye siteyi kuralı 3. gün oldu ve ilk gün 15 ikinci gün 27 ve bu suan 21 kişi sitemi ziyaret etmiş içlerindeki tek türk benim

ben farklı bir yol izledim kim neyi nasıl arar diye düşündüm ve ona göre içerik ve başlık girdim sonuç ilginç oldu site adresi veremiyorum ama isterseniz görüntü paylaşırım.

Yani insanların arayabilecekleri alternatif kelimeleri boş geçmeyin.
ayrıca bu tip scriptlerle pek bir şey kazanamazsınız ne etiket sistemi ne resim açıklama bölümü ne meta tag hiç bir şey yok sanırım sizin siteniz bu yüzden pek ziyaretçi çekmiyor destek amaçlı bir kaç resiminizi repin yaptım
Hocam ilginize teşekkür ederim. Bizde bunu aslında can sıkıntısı için açtık temayı ileride değiştireceğiz sanırım derdimiz aslında tamamen blog üzerinde yazacağımız yazılarla trafik alabilmek bir blog kısmı kuruyoruz. Amacımızda herkese bu tarz fotoğrafları ulaştırmak. Aslında devamında başka bir amaç için uğraştayız.