Merhaba arkadaşlar sahibinden tarzı bir ilan sitesi açmak istiyorum. Yalnız benim açacağım ilan sitesi tek kategori üstüne olacak kitaplarını satmak isteyen insanlar siteye ücretsiz ilan verecek. Sitede alışveriş yapılmayacak bu yüzden yapılmasının basit olacağını düşünüyorum.
ahibinden.com gibi üyeler ilan girecek, ilanın açıklamasını vs girecek. Ben siteyi sadece aracı olarak açacağım, yani site üzerinden alışveriş gerçekleşmeyecek. Kitap satış sitesi olacak, insanlar satmak istediği kitabı için üye olup kitap bilgilerini vs girecek telefon numarasını bırakacak, aynı zamanda satıcıya mesaj gönder seçeneği olacak üye olup mesajla soru sorabilecek. Satıcıyı puanla ve ürün hakkında yorum gir, satıcı hakkkında yorum gir olacak. Kısacası böyle birşey istiyorum.
Tekliflerinize açığım. En uygun fiyat veren arkadaşa iş verilecektir. Yapılacak sistemin sorunlu ve kusurlu olması halinde işin iptal edileceğini ve ücret ödemesi yapılmayacağını önceden bildiririm. Bu nedenle gerçekten işin üstesinden gelebilecek arkadaşlar ile çalışmak istiyorum.