Ankara'da avm'de 4 kabindeki tuvalet kağıtlarını çalmışlar bugün herkes isyan içerisindeydi şu demir aparatları patlatıp tuvalet kağıtlarını götürmüşler
Tuvalet kağıtları bizim evde kullandıklarımızdan değil sanayi tipi büyük ve pahalılar hepsiburadada 20 tanesi 150 liraya satılıyor kağıtlar şu
Ben orda küfür etmedim ama toplumsal olarak hiç iyi noktada değiliz arkadaşlar
Kabine giren sövüp çıkıyordu, gergin bir ortam vardı.
Tuvalet kağıtları 10:30'da konulmuş hepsinin aynı anda 1 - 2 saat içinde bitmesi mümkün değil sanayi tipi endüstriyel tuvalet kağıtları bunlar hemen bitmez sonra çalındığını duydum sinirlendim ama küfür etmedim.
Bizzat ben gidip temizlikçiye konuştum hocam bana çalındığını söyledi yıllardır orada görevliymiş bu saatte bitmesinin ihtimali bile yokmuş.
Sonra temizlikçite avm yönetimine durumu bildirmelerini istedim elinde poşet ve çanta ile tuvalete girenleri sonra kabarık çanta ve poşet ile tuvalleten çıkanları kamera kayıtları ile takip edilmesini rica ettim, umarım bulunur ve polise teslim edilir.
Ben burada küfür edenleride kınadım, toplum içinde küfür edilmesini doğru bulmuyorum, yeni nesile örnek olmalıyız çünkü.
Konudaki en net durum şu ki; Konu sahibi arkadaş bu durum karşısında küfür etmemiş. Etmiş diyen var ise arkadaşın 3 mesajınada bakabilir.