Bir eleştiri: Yerli ve milli ama ismi Yabancı

bir geri bildirim: iki monitorü tek seferde alamıyorum. Diğerine geçince kare kayboluyor. resim urlsini acınca forum kodu, img tagı dogrudan linki sosyal medya kutusunun altından kopyalanabilir yazsanız kullanışlı olabilir.
bir teşekkür: emeğinize sağlık, gerçekten işe yaray bir uygulama olmuş.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Eleştirinize cevap olarak yerli ve milli kısmı şaka amaçlı söylenmişti. Ayrıca üretilen bir şeyin yerli ve milli olması için bence Türkçe bir isme gerek yok. Sonuç olarak önemli olan bunu yurt dışında tanıtabilmek onun içinde global dil olan İngilizce bir isim seçmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Monitör konusuna gelecek olursak şuan için Mouse imleci hangi ekrandaysa o ekranda ScreenShot alıyor ilerde bunun içinde bir çözüm üretmeyi planlıyoruz
Chrome için eklenti olarak ayarlanırsa kullanmaktan memnuniyet duyarım.
Yorumunuz için teşekkür ederim dikkate alacağım
Hocam tebrik ederim, kesinlikle global dilde yapın heryerden trafik alın
Çok teşekkürler çalışamalarımız sürüyor
Çok başarılı duruyor bende kullanacağım
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Ne kadar acı yerli ve milli bir ekran alıntısı aracını Linux e kuramıyorum. Pardustan sevgiler!
Windows şuan için dünya çapında en çok kullanılan işletim sistemi olduğu için öncelikli olarak bu platformda geliştirdik. Ama bu ilerde Linux veya MacOS için çıkmayacak anlamına gelmiyor