Hepinizin psikolojisi bozulmuş.
https://www.mynet.com/adalet-bakani-...k-110104409594

kovboy60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekonomik kriz hocam. Memlekette kriz var kriz. İnsanların her şey normalmiş gibi davranması zoruma gidiyor artık.
ademgao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her gün gearbets, hb ve n11'de fırsat ürünü kovalayan ben, son aylarda sadece ihtiyacım olanları alıyorum. "Burası çok önemli" kriz var.
Jeal0usy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cep telefonu sektöründeyim, teknik servisim aynı zamanda. Siz geçen yıl kırılan ekranınızı 300 liraya yaptırırken bu yıl 500 lira verir miydiniz ? Ben olsam vermezdim. Önümüzdeki süreçte işler daha da kötüleşecek. Şuan kredi kartlarımı dönmeyen ekonomi yüzünden ödeyemiyorum, borçlarımın bitmesine 5 ay vardı, işler böyle giderse 5 ay 15 aya çıkacak. Dün bir arkadaşımın bankada 30k parasını enparaya atmasını söyledim, 30 bine 500 küsür faiz. 100 bini olan 2 evi varmış gibi parasını faize atsın. Ülkenin batışının kanıtı bu.
hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkede kriz ve birçok keriz var.Sorun bundan ibaret.
BlueAegean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala ülkede kriz yok diyenler var, şaşırtıcı.
KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sebebi ekonomik kriz.
İnsanların bu fiyatlara tamamen alışması 5-6 ay sürecektir. 5-6 aylık süreçte özellikle fiyatların çok oynak olduğu sektörlerde bariz düşüşlerin olması çok normal. Siz bakmayın kriz yok goygoyu yapanlara, önlemlerinizi alın
kralmchalen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazon falan hikaye, insanlar artık mecbur kalmadıkça elektroniğe harcama yapmayacak. Maalesef bizde ekonomik kriz var. "Onlarda kriz falan yok."
Expecto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuruş hesabj yapanlar var artık kimse ciddiye almıyor ama gerçektende bir ekonomik kriz var
tayfunTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Alışverisi en cok yapan orta kesim diye bir kesim kalmadı Son zamlarla alım gücü bitti Üst kesimde parasını faize yatırdı kazanmaya bakıyor dolasıyla piyasada dönen para kalmadı bakalım sonumuz ne olacak
EZLN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ofise veya eve haftada en az 3 kargo gelirdi elektronik ürün, gıda, kozmetik vs. şunu da alayım dursun lazım olur derdim. 2 aydır acil bir durum olmadıkça hiçbir şey satın almıyorum harcamalarıma dikkat ediyorum benim gibi yapan düşünen kemerleri sıkan milyonlarca insan vardır. satışlarda düşüş çok normal bildiğin krizdeyiz
phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
krizin adı borç krizi beyler.

kimse borçlanamıyor. çünkü faizler çok yüksek. nefes alamıyor kimse.

Bir de üzerine doları bahane edenler olunca hal ortada
scrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
104 liraya aldıgım bebek bezi 189 tl olmus. Siz diyorsunuz ki elektronikte satışlar düştü acaba nedendir ?
Çocuğa gidip artık babacım daha az kirlet bezlerini bak kirlettiğin bezin tanesi 1 liradan fazla haberin olsun diyorum.

Çıkıp bir etrafa bakın hava alın. Eğer mağarada yaşamıyorsanız, Marketleri falan bi dolaşın sebebini anlarsınız