nurajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam neden almayacağım konusunda size özel mesaj yazdım. Ben bu siteyi almayacağım, sebebimde belli, konuyu baltalamamak adına özel mesajdan detayları belirttim, şimdi sizde bana böyle yazıyorsunuz. site hakkında olumsuz bir yazı mevcut, mecburen burdan yayınlayacağım. form kurallarını da uygulata bilirsiniz.
siteyi almama sebebim, çıkan bir haber. haber linki: http://www.nurdanhaber.com/tr-tr/hab...dolandirdilar/
Beyfendi karalama yapmayın bu haber ile ilgili size açıklama yaptım.Bana göre haberde değil ciddiyetten uzak saçma bir yazı ama tekrar açıklama yapayım sitede adı geçen site bireyselbankacılık.com Benim sattığım ve sizin teklif verdiğiniz site bireyselbankacilik.com . Sitede bireyselbankacılık.com adlı internet sitesine girilmiş ve ekran görüntüsü alınmıştır. Benim sattığım sitede böyle bir sahtecilik durumu söz konusu değildir ve web archive kayıtlarını kontrol ettiğimde'de böyle bir indexleme söz konusu değil. Haber o kadar saçma ve kurgu ki adamlar bireyselbankacılık.com adresine giriş yapmışlar Türkçe karekter var o domainda uzun lafın kısası haber ile benim sattığım web sitesinin aynı olmadığı ortadadır. Bu açık artırma ilani 18.09.2018 tarihinden beri açık sizde 21.09.2018 tarihinden beri teklifler veriyorsunuz bu şekilde davranarak almak isteyen kişilerin hakkını yemiş oldunuz + olarak bana zaman ve maddi kayıp yaşattınız. 3 gündür siteye teklif veriyorsunuz açık artırma bitişine saatler kala ben haber duydum vazgeçiyorum diyorsunuz kusura bakmayın öyle bir dünya yok. Haberin aslı astarı olsa yine hak vereceğim ama oda yok. Yeni bir teklif gelmez ise 20:32'de açık artırma sona eriyor ödeme yapılmama durumunda forumdan uzaklaştırılmanıza kadar gereken ne varsa gerekli yerlere ileteceğim.