Anormal birşey mi söyledim ki dalga geçiyorsunuz kendi çapınızda? Siz tuvalet kağıdı kullanmıyor musunuz?
Size bununla ilgili bir hikaye anlatayım da gülün.
28 günlük acemi birliğini yeni bitirdim. Dağıtım iznini filan yedik işte neyse usta birliğine teslim oldum. Bir baktım benim üst devreler sızlanıp duruyor. Ya işte tam zamanında geldin , günlerdir b*k temizliyoruz karakolun kokusu havası değişti. Hayırdır ne oldu ki diye sordum. İşte bizim burada bazı askerler komutana sinirlenmiş gitmiş tuvaletlere, tuvalet kağıdı, boxer ne bulduysa basmışlar. Haliyle o da tıkandı. Tuvaletler kullanılmaz oldu, iki gün elimizde 2,5 litrelik şişeyle arazi de s*çmak için yer arıyoruz. Arkadaşlar artık kendi bölgelerini bile sahiplenmeye başlamışlardı o derece. Neyse hafta içi sonra tanker geldi kanalizasyondan su basmak için. Ne kadar delik varsa tıkayın basınçlı su gelecek sağ sol pislenmesin demişler. Bunlar da yemekhaneyi unutmuşlar. Sıra sıra tuvalet deliklerine dizildik ayağımızla bastırıyoruz ki gelen su buraya sıçramasın diye. Neyse bir baktık Ömer koşun koşun diye yemekhaneden bağırıyor, kapıyı açtık b*klar havaya doğru sağa sola saçılıyor. Yemekhane bildiğin b*khane oldu. Kaç gün kokusu çıkmadı. Ben de içimden kendi kendime dedim iyi ki geç gelmişim, bunlarla gelsem kaç gün temizlerdik diye.
Bu olaydan sonra bir daha böyle bir şey yaşamadık çok şükür. Ama sadece komutanların tuvaletine tuvalet kağıdı kondu artık.