Şu an yer alan yönetimin kıymetini bilin. radmin hep vardı ama forumu teslim ettiği yönetici grubu hep değişti. Bu forumda x firmayı eleştirdim diye onunla iş yapan tepe yönetici tarafından özel mesajla tehdit edildiğimi de bildirim, y firması sitesinde açık arttırma yapıp kazandığım halde ürünü göndermediğinde foruma şikayet konusu açıp ardından konunun kapatıldığını, ben olayı büyüttükten sonra, r10 üyeleri arkamda durduğıu için en tepedeki ( radmin değil ) adamın skype ıma kadar ulaşıp onlar güçlü adamlar uğraşma, ben onları banlayamam dediğinide bilirim.
Şuan yönetim olarak r10 en tepe noktasını yaşıyor, umarım bozmazlar. Geçmişte yer alan arkadaşların bir bölümü maalesef ikili ilişkilerini foruma çok yansıtıyorlardı ki bir yerde patladı.
Her neyse forum eleştiri konusu haline dönmesin burası.
İyinetten buraya ilk geçenlerdenim. İlk zamanlarında yardımlaşma daha fazla, ticaret daha az haldeydi. Şimdi ticaret çok fazla, yardımlaşma daha düşük. Fakat bunda forumun suçu yok. Günümüz şartları bunu gerektiriyor. Şuan internetteki pastadan pay kapmaya çalışan çok daha fazla kişi var, o yüzden herkes ekmeğinin peşinde ki bence r10da ticaretin gelişmesi de çok olumlu bir durum.
Ha bu arada Aytuğ Akdoğan kardeşimizin buradaki hallerini bilmiyorsunuz tabi çoğunuz. Fake pr ile az link satışı yapmadı. Ayrıca forumun en fazla banlanıp, banı açılan üyesi olabilir