Gözle görülür bir görüntü varmı yada hassasiyet güçsüzlük vb resim atsan belli oluyormu ona göre bi konuşalım, doktor hocalarımıza danışırız. Doktorları dinlemen en önemlisi sporcuyu dinleme sen 3 5 8 sene spor yapan adam kendinde olursa bilir bunu yaşamayan adam boş konuşur hiçbiri doktor değil unutma
herhangi gorsel bisey yok hocam o yuzden resim atsam da pek işe yaramaz sanıyorum, baş ve isaret parmak kemiğinin birleştiği yerin hafif iç kısmı. doktor ekstra olarak pek fare kullanma demişti ama mecbur kullaniyoruz oyuzden agri yapabiliyor sanırım.
Nemolix Plus'ta tip 2 kollajen bulunur; Nemolix C3'te bu yoktur. Sanırım kas, doku ya da kıkırdak hasarı yaşadınız. Bu yüzden doktorunuz Nemolix Plus önermiştir. Yani tip 2 kollajen iyidir; eklem, bağ dokuları, kıkırdak yapısı vb. şeylere faydası vardır. Ama öyle sürekli de kullanımı bence gerekli değildir.
ne kadar kullanmaliyim hocam suana kadar ortalama 15 tane içtim günde 1 olacak şekilde, zaten kağıda nemolix degil direkt plus da yazmıştı