Hocam bu kadar donanımınız var freelance bu forumdan çalışsanız bile aylık 1500 TL üzeri kazanırsınız bence.
Hocam yok be eski r10 ticaretini göremiyorum, yani mesela php html psd konusunda çok çok iyi adamlar var. Grafik diyeceğim oda aynı şekilde. Pasta var ama pay az, yapan çok ve müşteri tamamen haklı olarak ucuz olana yöneliyor.
İngilizce blog aç hocam kategori luxury car açacağın konuları bol bol resimlerle destekle sosyal medyanın gücünü de kullanmayı unutma
Hocam bu süper fikir çok teşekkür ederim, arabalara baya ilgiliyim hem içerik konusunda zorluk çekmem hemen güzel isimde açayım bir tane. insta sayfası varsa satın alabilirim hocam kategoriyle ilgili
Öncelikle mutluluklar dilerim sadece bu kadar yetkinliğe sahip donanımlı biri ne iş yapıyor merak ettim. 2 dil bilen aç kalmaz sözünü duyarak büyüdük maşallah önünde sadece bilgisayar olsa pek çok işi yapabilecek kalibredesiniz.
Çok sağol hocam, çok tezat bi işim var harekat merkez planlamacısıyım. Özet geçmem gerekirse yabancı havayollarının sorunsuz gelip sorunsuz gönderilmesinde başrol gibi birşeyim. Yok hocam onu hiç görmedim yani beyazıt piyasasında satış elemanı dahi olmayı düşündüm ama verilen maaş asgarinin biraz üstü.
Bu kadar bilgi ile aldığın maaş kadar getiri sağlarsın bence. Ama yorulmamak için makale işleri alan arkadaşlardan yabancı içerikli makale yazabilirsiniz. Allah mutlu etsin.
Allah razı olsun hocam cümlemize ömür boyu evliliklerinde mutluluklar dilerim. Makale konusunda evet makale kısmında bir kaç sağlam kişiyle iletişime geçeyim.
Maşallah her şeyiniz var bir de ek kazancmı arıyorsunuz dostum daha ne olsun
Yok be hocam evim yok arabam yok kenarda orta seviye bir birikmişim var, ahım şahım maaşta almıyorum. Maaşım kira + fatura + mutfak vs ayı geçirip elde 400-500₺ bırakır türden. Yani çark döner ama damlayarak göl yapmaz, tabiki bunada şükür.
Herkese önerileri için çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.