Ya merakımdan soruyorum neden bu satış sitesi konularında ilk 2 sayfadaki yorumlar "harika sitesi" "Alana pişman olmaz" " keşke benimde olsa" "para olsa kaçırmam" " alanında marka" " zamanında almak istedim ama alamadık " "param olsa bende alsam" siteyi biliyorum kefilim" " harika bir site satışı daha"
Adamın konu ile alakası yok alacağından değil iş olsun diye yazıyor. Belki site kötü onuda biliyor ama yanıltmak için yazıyor.
Ya kardeşim bırak yazma alan ile satan konuşsun sana ne oluyor. Birde dikkatimi çekti hep aynı kişiler bunu yapıyor.
Peki konu hakkında sizin yorumunuz nedir... Olumlu olumsuz yorumunu bekliyorum.
Patlama hazır boş çöp site 1 tl den
Seo yaptık alan adam ilgilenirse 5 10 bin harcarsa efsane tutar
Bunları görüyoruz hocam hiç takmyoruz patlamaya hazırsa kendin patlat öyle sat embesil herif desek olmayacak ban yiyecez o yüzden susuyoruz
Açık arttırmaylsa istediği fiyat olmazsa arkadaşına son mesajı yazdırıp aldıranda cabası (tabi satış falan yok )