masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlamadığınız şey şu müstehcenlik ARTI yanıltıcı içerik var. İlla söyleyim mi ilk postta ki koyulan SS, X Y Z den alınmış açıkca belli ve ifşası için sayfayı takip edin demiş, Allah askına bunu görmezden mi gelelim, insanların kandırılmasına bu denli iğrenç bi şekilde sömürülmesine göz mü yumalım, BU KONUNUN BİKİNİLİ FOTOĞRAF İLE uzaktan yakından ne alakası var. Ona kalırsa fake hesapta açılıyor yüzlerce açık fotograf paylaşılıyor bunlar da yanlış ama benim şikayetimin bunla alakası yok. Bir tane video da 900 lü HATLAR GİBİ VİDEO ÇEKİLİP SONRA DA DEVAMI İÇİN VE AKŞAM YAPACAĞIM ŞOV İÇİN SAYFAYI TAKİP EDİN yazılmış buna karşı gelmemin neresi yobazlık neresi kötü ?
Ben size katılıyorum zaten ama önüne geçebileceğimiz bir şey değil bu, yanıltıcı içerik her yerde var globalde buna clickbait deniyor hatta. Müstehcen içerik olarak koydukları SS ister po*n sitesinden alınmış olsun ister başka bir yerden alınmış olsun çıplaklık içermediği için yapacağımız bir şey yok. Kooskoca ünlü modeller bile çıplak fotoğrafını atıp müstehcen yerlerini bi şekilde buğudur emojidir vs. kapatıp da yayınlıyor bunların önüne geçemezsiniz. Yanıltıcı içerik ile takipçi kasan insanları son 3-5 aydır çok görür olduk. Yok hikayenin devamı şurda, yok bunun şusu burda takip edin vs. diye. Böyle böyle büyütüyorlar kendilerini işte ve bu aşırı sinir bozucu farkındayım. Yineliyorum, yapacağımız bir şey yok ne zaman yapmayı keserlerse o zaman rahatlayacağız.