Benim bildiğim müstehcen içerik tamamen çıplaklıktır ve instagram bunları otomatik algılayıp siliyor zaten. Fotoğraflarda ve videolarda bi sorun görmüyorum ama yazdıkları ifşa vb.vb. konularında tabi siz de haklısınız. Bikinili fotoğrafları da engellememiz lazım bu isteğinize göre. Sadece ifşası şuyu buyu diye paylaşılıyorsa şikayet edilmeli, onun dışında insanların nasıl giyineceğine ya da sosyal medyada nasıl hareket ettiklerine karışamayız.
Hocam anlamadığınız şey şu müstehcenlik ARTI yanıltıcı içerik var. İlla söyleyim mi ilk postta ki koyulan SS, X Y Z den alınmış açıkca belli ve ifşası için sayfayı takip edin demiş, Allah askına bunu görmezden mi gelelim, insanların kandırılmasına bu denli iğrenç bi şekilde sömürülmesine göz mü yumalım, BU KONUNUN BİKİNİLİ FOTOĞRAF İLE uzaktan yakından ne alakası var. Ona kalırsa fake hesapta açılıyor yüzlerce açık fotograf paylaşılıyor bunlar da yanlış ama benim şikayetimin bunla alakası yok. Bir tane video da 900 lü HATLAR GİBİ VİDEO ÇEKİLİP SONRA DA DEVAMI İÇİN VE AKŞAM YAPACAĞIM ŞOV İÇİN SAYFAYI TAKİP EDİN yazılmış buna karşı gelmemin neresi yobazlık neresi kötü ?