Herkese Merhaba,

Henüz bugün kurmuş olduğumuz "Airdrop Türkiye" Discord sunucusunda sizleri görmekten mutluluk ve şeref duyarız.

Airdrop Türkiye nedir?

Sunucunun ismi Airdrop Türkiye fakat sunucu içerisinde başta Airdrop olmak üzere Bounty, Shitcoin, ICO vb. tüm kripto etkinliklerden sizleri haberdar etmek ve dağıtılan ücretsiz tokenleri hepimizin elde etmesi adına açtığımız bir sunucu.

Ayrıca sunucu içerisinde, bazı zor airdrop ve bountylerin nasıl yapılacağı hakkında 7/24 yardım alacağınız moderatör ve yöneticiler bulunmakta. Bir sorununuz olduğu zaman yetkili kişilerden yardım almaktan çekinmeyin.

Bildiğiniz gibi bazı airdroplar bir müddet sonra sadece referans kodu olan kişileri veya referans linkine sahip olan kişileri alıyor (örnek olarak, maksimum 10,000 katılımcı alan ETHBird 24$ airdrop kampanyası.) böyle bir ihtiyaç olduğu zaman sunucuda "Airdrop Avcısı" yetkisine sahip kişilerden yardım alabilirsiniz ancak böyle bir sorun olacağını düşünmüyoruz çünkü tüm Airdroplar, çıktığı an #duyurular ve #airdrop-duyuruları kanallarında @everyone tagi ile yayınlanacak. Bildiğiniz gibi çoğu airdrop sınırlı sayıda katılımcı alıyor, bu yüzden discord sunucumuzu sessize almamanızı öneriyoruz çünkü genelde hızlı olan kazanıyor.
Sunucu henüz yeni, yaklaşık 2 saat önce açıldı. Birkaç "Moderatör" ve "Yönetici" almamız gerekiyor, kendinizi bu işe uygun görüyorsanız lütfen bizleri haberdar etmekten çekinmeyin.

Paylaşacağımız airdropların ve bountylerin tümü özellikle "KYC Onayı İstemeyen" etkinlikler olacaktır, o nedenle içiniz rahat olsun, herhangi bir bilginizin token sahipleri tarafından ele geçirilme ihtimali yok.

Genel olarak ETH (MyEtherWallet) cüzdanı isteyen ERC-20 Token airdropları ve bountyleri paylaşılacak, shitcoin ve ico olarakta duyurularımız her zaman sürecek.

Gruba şu an için üye alımı sınırsız, arkadaşlarınızı sunucumuza davet etmenizden büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

DISCORD LINK : https://discord.gg/Z5M457d