Bu konuda bir yazi yazmistim adsense/YouTube vergilendirme de yurtdışı tiklarin dayanilmaz cazibesi diye...

Ben de adsense mukelleflerime bu sekilde fatura kesiyorum bu ozelgenin cikmasi iyi oldu uzun zamandir beklediğim ozelge idi... Benim de vermis olduğum ozelge var hem bu KDV konusunda hem de çvöa ile ilgili Mersin vergi dairesi aracılığı ile Ankara'ya uzun zamandır baski yapıyordum çünkü Mersin cevaplıyor Ankara onaylıyor.

Özellikle gelir raporunda yurdisi orani yüksek olanların risk almamasi gerekir. Çünkü değmeyecek küçük vergiler çıkıyor

HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usül yönünden arkadaşın yaptığı en doğru olan şey.

Ancak Atilla Yeşilada'nın da dediği gibi "Türkiye'de vergi tahsil oranları %20'ye kadar düştü. Her sene olmasa da iki senede bir af çıkıyor. Vergi veren %20'de mi olacaksınız yoksa vermeyip sürekli aftan yararlanan %80'de mi"
Hocam bu hesaba göre af ciktiginda aftan yararlanmak icin ödediğini paradan daha düşük maliyetle vergilendiriliyorsunuz. Üstelik iki af arasi yakalanma. riskiniz olmuyor.. Berat Albayrak af bir daha cikmayacak dedi...Ne kadar inandirici ? Bence de cikar ama ne zaman çıkar bilemeyiz